Even voorstellen:  ik ben Yvonne en ik ben via deze site op zoek gegaan naar de magie in het leven. Van mezelf en van anderen. Ik ben van huis uit (trainigs)actrice en theatermaker. Over onze  voorstellingen  is vanalles te lezen op de homepage van deze site. Maar er is meer…

Van 2004-2006 heb ik de opleiding innerlijk sjamanisme gedaan. Sindsdien is dit sjamanisme onderdeel van mijn leven, op een heel aardse manier.  Oja ik “praat met natuurwezens” maar dat is eigenlijk heel aards. Ik bedoel daarmee dat ik de tekenen en symbolen van de aarde heb leren lezen (enigszins vergelijkbaar met hoe de Australische Aboriginals en de Maori uit New Zealand destijds de tekenen van het Land lazen). En zo bleek mijn studie culturele antropologie, die ik voorafgaand aan mijn toneel opleiding had gedaan, ook weer een plekje te krijgen.

Sinds 4 jaar doe ik coachings en dream readingen. Dit gaat niet alleen over dromen zoals we die ‘s nachts hebben. Het gaat over alle stukjes magie in ons leven, die zich op leuke of minder leuke manier aan ons manifesteren.  Als sjamane ben ik “magier van betekenisgeving” en ook dit klinkt veel zwevender dan het is: simpelweg maak ik een vertaling van de aardse magie met haar boodschappen, toegespitst op persoonlijke vragen. Hiervoor kan ik voorwerpen inzetten,  soms vertelt een droom al genoeg. Een reading eindigt altijd in een mooie beeld-haiku : een visuele en persoonlijke kernboodschap vanuit de natuur. Vaak bevielen readingen en ontstond er een kort coachings traject.

Verder start ik inmiddels voor het derde jaar de volle maan cursus: Elke zondag rond of op volle maan komen we bij elkaar om met een thema te werken, het thema dat bij de betreffende maan hoort. Dit thema, ook gerelateerd aan het seizoen, en wat er in de natuur aan het gebeuren is,verbinden we dan met ons eigen leven: hoe zit dat seizoensleven in jezelf  en in je eigen leven verweven? Elke volle maan staat op zich, dus je kunt elke keer aanschuiven. Ervaring leert dat hoe langer en vaker je het doet, hoe meer feeling je krijgt met de seizoenen, de kracht van de maan en het ritme van de  natuur. En hoe meer verhelderingen en rust dit oplevert, om je eigen kernkracht en ritme te vinden.

Tot slot doe ik in de zomermaanden met kleine groepjes mensen “spirituele wandeltochten in de natuur” , de walkabouts. Hierin gaan we op zoek naar hoe ieder groepslid, in de natuur zijn beste energie oplader kan vinden. Ook hiervoor gebruik ik de tekenen van het bos en de duinen als leidraad en vertaalslag.

nieuwsgierig?

mail naar pixlafleur@hotmail.com of bel 0626130296

Prijzen zijn in overleg en volgens het “wat vind je het waard” principe, want ik wil voor iedereen toegankelijk zijn.

Veel magisch plezier toegewenst.